Rabu, 1 Februari 2012

aku sekarang

kini aku sering menghabiskan masa aku bersama teman teman lelaki aku kadang kadang bersendirian. huhu jarang dah aku ni nak rapat dengan perempuan. entah kenapa.. mungkin ada timbul rasa sakit hati dengan perempuan kot.. hahaha tak pa la.. biar aku sendiri yg rasa pedih nya.. 
kadang kadang aku rasa geram juga dengan pasangan COUPLE ni kan. kalau la aku ada couple best kan. mesti dapat kasih syg dari seorang perempuan. dapat msj setiap hari. kena ambil peduli. tp skarang.. aku hidup kesunyian. sakit hati juga dengan member aku ni.. kechik dengan zul... eeee geram dengan diorang.. untung la kan ada org syg.. hahahaha tp aku tumpang gembira dengan mereka juga. hehehe.
aku tahu satu hari nant hati aku mungkin terbuka untuk terima perempuan lain di hati aku.. aku slalu juga tengok budak KL ni. nak juga try try . tp dalam otak aku cuma fikir c billa tu.. arh!!! tekanan aku.. 
aku tak tau la kenapa dia slalu muncul dalam hidup aku.. terbayang bayang kan dia. hahaha angau la katakan. dalam kepala otak aku sekarang aku cuma nak fikir mcm mana nak cari duit bnyak.. ramai yg kata dengan duit semua mungkin kita boleh dapat. so kalau la aku ada duit mcm mcm la aku boleh boleh beli.
dah la jauh dengan keluarga. bergantung hidup sendiri pula. harap kan duit kerja aku yg dulu. tu pun mak aku yg pegang. tiap hujung bulan baru kena kirim.. tak tahu tinggal berapa lg. huhuhu ok la sampai sini dulu story aku ni.nant sambung lg k.. bye bye


Tiada ulasan:

Catat Ulasan